Pink Jasmine

Over Pink Jasmine

Pink Jasmine is een initiatief van Jeannette Franken-Trienen 

Over Pink Jasmine Jeannette Franken
Ik ben geboren in 1972 in Nijmegen. Sinds 2018 ben ik woonachtig in Portugal. Getrouwd met Frank en in het gezelschap van 2 honden en 1 kat. Mijn sport is wedstrijdzwemmen geweest, waarbij ik ook jaren -gediplomeerd- trainer was bij zwemclubs in Gennep en ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast houd ik van wandelen, fietsen, yoga en low-impact bewegen. Ik was tot april 2018 mede-eigenaar van online marketing bureau Tribal in ‘s-Hertogenbosch en tegenwoordig werk ik nog als freelance bedrijfsadviseur.

Orthomoleculaire voeding
Koken en voeding heeft altijd al mijn interesse gehad en heeft geleid tot de opleiding “Natuurvoedingsadviseur” van CIVAS. De theorie is gebaseerd op orthomoleculaire voeding; dat je lichaam de juiste koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen, mineralen en sporenelementen binnen krijgt. De juiste voeding is ondersteunend voor je gezondheid en weerstand. Op korte maar zeker ook op lange termijn. Ik vind het veel voldoening geven om anderen ook te helpen bij een gezondere levensstijl. Het kan echt! Via het 12-weken programma en via maatwerk retreats in het groene hart van Portugal.
Pink Jasmine
Oh ja, en dan die naam? Pink Jasmine is ontstaan omdat ik het bij het oprichten van dit bedrijf in Portugal uit een lijst met goedgekeurde namen kon kiezen. Ik had er een positieve associatie mee. Pink staat voor mijn “girlpower”. Jasmijn ruikt lekker, groeit weelderig in onze tuin en het is ook mijn favoriete thee. Hopelijk “até logo”!